Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii, mesaj pentru națiune: „Am mai avut vremuri grele înainte, dar de această dată este diferit”

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii, mesaj pentru națiune: „Am mai avut vremuri grele înainte, dar de această dată este diferit” © Hepta

De curând, Regina Elisabeta a II-a a transmis cetățenilor un mesaj puternic în contextul pandemiei de coronavirus. Esența acestuia este că doar împreună vom putea învinge.

Discursul susținut de suverana britanică a fost  înregistrat la Castelul Windsor. Mesajul Reginei Elisabeta a II-a a fost  transmis duminică seară de televiziunile britanice, la ora 20.00.  

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii și-a început discursul adresând mulțumiri tuturor oamenilor care își fac meseria cu scopul salvării națiunii. 

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor din sistemul naţional de sănătate, precum şi îngrijitorilor şi celor care au roluri esenţiale, care îşi continuă îndatoririle de zi cu zi în afara casei pentru a ne ajuta pe noi toţi. Sunt sigură că naţiunea va fi alături de mine în a vă asigura că tot ce faceţi este apreciat şi că fiecare oră a muncii voastre grele ne aduce mai aproape de revenirea la vremuri mai normale”, a spus regina.

În continuare, Elisabeta a II-a le-a mulțumit celor care au ales să stea acasă, izolați la domiciliu. 

„Vreau să le mulţumesc şi celor care stau acasă, astfel ajutând la protejarea celor vulnerabili şi scutirea familiilor de durerea deja simţită de cei care au pierdut oameni iubiţi. Împreună înfruntăm această boală şi vreau să vă asigur că dacă rămânem uniţi şi hotărâţi, atunci o vom învinge”, a spus suverana britanică.

Tot ea a spus că deși ne aflăm într-o perioadă dificilă, dând dovadă de solidaritate vom reuși să învingem.

„Am mai avut vremuri grele înainte, dar de această dată este diferit. De această dată suntem uniţi cu toate naţiunile de pe glob într-un efort comun, folosind progresele ştiinţifice şi compasiunea noastră instinctive pentru a vindeca. Vom reuşi. Şi succesul ne va aparţine tuturor. Ar trebui să ne consoleze gândul că, în timp ce am putea avea încă multe de îndurat, zilele bune se vor întoarce: vom fi din nou cu prietenii noștri, vom fi din nou cu familiile noastre, ne vom întâlni din nou”, a mai transmis regina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro