Regina Elisabeta se mută din Londra! Suverana britanică se protejează de coroavirus

Regina Elisabeta se mută din Londra! Suverana britanică se protejează de coroavirus © pixabay

Boala nu întreabă pe nimeni ce rang poartă, astfel că Regina Marii Britanii a decis să părăsească Londra, în contextul extinderii cât mai rapide a noului coronavirus.

Boala nu întreabă pe nimeni ce rang poartă, astfel că Regina Marii Britanii a decis să părăsească Londra, în contextul extinderii cât mai rapide a noului coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a a părăsit astăzi Palatul Buckingham și a hotărât să se mute în partea de vest a Londrei, la Castelul Windsor, ca măsură de precauție în cazul COVID-19, dar și în contextul în care capitala Marii Britanii poate intra oricând în carantină, potrivit Agerpres.

Suverana britanică în vârstă de 93 de ani, a fost surprinsă părăsind Palatul Buckingham, într-o limuzină oficială, însoțită fiind de unul dintre câinii ei din rasa Corgi.

Evenimentele Reginei, anulate

Reprezentanții casei regale britanice au anunțat recent că toate evenimentele care trebuiau să aibă loc în grădina Palatului Buckingham vor fi anulate. 

De asemenea, Regina Elisabeta a II-a se va muta la Castelul Windsor cu o săptămână mai devreme decât o făcea în această perioadă a anului, cu ocazia sărbătorilor de Paște.

„Este posibil ca regina să rămână acolo şi după perioada Paştelui”, precizează un comunicat dat publicităţii de biroul de presă al Palatului Buckingham.

De asemenea, Familia regală a Marii Britanii a nunțat că vizita împăratului japonez Naruhito și a împărătesei Masako, programată pentru această primăvară, a fost amânată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro