Restricții la cumpărături, în Londra! Doar 4 produse de un fel pentru o persoană

+2 click pentru
galerie

Restricții la cumpărături, în Londra

Coronavirusul a ajuns să facă prăpăd și în Marea Britanie. Mii de oameni fiind depistați pozitiv cu virusul Covid-19.

În contextul răspândirii cu rapiditate a coronavirusului, de teamă că ar putea contacta virusul, tot mai mulți londonezi s-au autoizolat.

Însă, până la decizia de a se izola, oamenii, speriați că pandemia de coronavirus nu va trece curând, au format cozi imense în fața supermarketurilor.

Deși, autoritățile ne spun să respectăm distanța obligatorie pentru a nu contacta virusul, se pare că nici londonezii nu respectă acest lucru. Cozi interminabile s-au format în fața unui magazin, la doar câteva minute de la deschidere.

Oamenii așteptau cu nerăbdare să își facă provizii pentru o perioadă cât mai lungă, de teama ca nu cumva să rămână izolați și fără mâncare. Însă, la intrare în magazin, toți au avut parte de o surpriză.

De la declanșarea virusului ucigaș, oamenii din întreaga lume au dat năvală în magazine și au golit rafturile. Astfel, unii au luat mai multe produse decât poate ar avea nevoie, iar alții nu au mai apucat să cumpere nimic.

Ca să nu se mai ajungă în astfel de situații, reprezentanții unui supermarket din Londra au luat o decizie neașteptată. Le-au impus tuturor cumpărătorilor ca în coșuri să nu se găsească mai mult de patru produse de același fel.

Astfel, o persoană poate cumpăra doar patru poduse de același fel. În aceste condiții, mai multă lume se poate aprovizia și nu se mai întâmplă ca unii să ia prea multe, iar alții deloc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro