Un român a fost arestat în Italia, după ce a furat un laptop. Bărbatul a fost descoperit pentru că l-a ascuns în chiloți!

Un român a fost arestat în Italia, după ce a furat un laptop. Bărbatul a fost descoperit pentru că l-a ascuns în chiloți! © arhivă

Un român din Perugia a fost un hoț cam neinspirat. Bărbatul a furat un laptop dintr-un centru comercial și l-a ascuns în chiloți. Din cauza aspectului „nefiresc” pe care îl avea de la brâu în jos, oamenii au început să aibă suspiciuni cu privire la acesta. 

Un român din Perugia a fost săltat de autorități după ce a reușit să fure un laptop dintr-un centru comercial. Bărbatul a atras atenția asupra lui după ce a ascuns bunul furat, în chiloți. După ce a cumpărat mai multe produse, românul s-a prezentat la casa de marcat, acolo unde a dorită să le achite. Din păcate pentru el, paza a fost alertată imediat de către casierii care au observat un detaliu...ciudat în pantalonii bărbatului!

Percheziţia corporală a scos la iveală un generos laptop, cu monitor de 19 inci, pe care românul îl ascunsese, fără rușine, în chiloți. Acesta a fost pus sub acuzație de furt și a fost transportat în arestul Poliţiei din Perugia.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro