Un român care spărgea apartamente a chemat Poliția, pentru că rămăsese blocat în lift. Ce a făcut când a văzut ofițerii

Un român care spărgea apartamente a chemat Poliția, pentru că rămăsese blocat în lift. Ce a făcut când a văzut ofițerii © Arhivă

Nu, nu este un scenariu de filme de comedie. Un român, care obișnuia să spargă apartamente, a alertat polițiștii după ce a rămas blocat în lift... chiar în timpul unui furt.

Totul s-a întâmplat în Roma, zona Vigna Murata, una dintre zonele care a fost lovită de „hobby-ul” românului de 35 de ani.

Apel bulversant la urgențe

În timp ce dădea o nouă spargere, românul s-a trezit blocat în lift. Chiar a început să urle să fie eliberat cât mai repede.

Totul a început în afara blocului de pe Colle di Mezzo. Bărbatul a apăsat butoane la nimereală, la interfon, ca să fie lăsat înăuntru. Odată ajuns în clădire, s-a urcat în lift, doar că acolo a rămas și blocat, conform romatoday.it.

A urlat să fie salvat

N-a trecut mult timp și cei de la urgențe au fost alertați că o persoană a rămas blocată în lift. Polițiștii au ajuns la fața locului, însă românul a devenit foarte agitat și a început să urle să fie scos cât mai repede. Când nu a putut justifica prezența lui în bloc, oamenii legii l-au reținut, mai ales pentru că omul devenise ostil și agresiv.

Pedeapsa pe care o riscă doi turiști care au furat 40 de kilograme de nisip

Doi francezi, un cuplu, riscă să ajungă șase ani după gratii și să plătească o amendă de 3.000 de euro, pentru că au furat 40 de kilograme de nisip, de pe o plajă din Sardinia. „Alarma” a fost dată de polițiștii de frontieră, care au găsit 14 sticle mari de plastic, în portbagajul autoturismului celor doi francezi. Înăuntrul sticlelor au găsit nisip de pe plaja Chia, din sudul insulei italiene.

Senin, cuplul le-a explicat carabinierilor că au luat nisipul drept suvenir și că nu și-au dat seama că au comis o infracțiune.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro