Românul care și-a ucis un conațional într-un parc de rulote din Anglia și-a aflat pedeapsa! Cât va sta în spatele gratiilor

Românul care și-a ucis un conațional într-un parc de rulote din Anglia și-a aflat pedeapsa! Cât va sta în spatele gratiilor © Metro.co.uk

Românul în vârstă de 48 de ani care şi-a ucis cu bestialitate conaționalul și-a aflat astăzi sentința! Magistrații din Anglia nu au fost delog îngăduitori și i-au acordat acestuia pedeapsa maximă.

Incidentul s-a petrecut în această primăvară, mai exact pe data de 7 aprilie, atunci când Dumitru Palazu, în vârstă de 48 de ani, l-a înjunghiat mortal pe Alexandru Constantinescu. Incidentul a avut loc într-un parc de rulote din Canterbury, Anglia. Deși medicii au ajuns imediat la fața locului, bărbatul a murit la scurt timp, din cauza rănilor foarte grave. 

Trei crime la activ

Recent, Dumitru Palazu a aflat că trebuie să stea toată viața în spatele gratiilor pentru crima odioasă pe care a comis-o. Abia după 23 de ani va avea posibilitatea de a cere eliberarea condiționată. Mai mult decât atât, în urmă cu mulți ani, în 1989 bărbatul a comis prima crimă. El a ucis un bărbat, fiind amețit de aburii alcoolului, iar în 2009 a stat 12 ani în spatele gratiilor pentru că l-a ucis pe tatăl iubitei sale, pentru că se opunea relației dintre ei. 

A fost eliberat, dar în această primăvară a ucis din nou. Nu a stat prea mult timp departe de scandal și acum va trebui să își petreacă tot restul vieții la închisoare, din cauza gestului său. "Domnul Palazu este un om foarte periculos, manipulativ şi arogant. L-a ucis pe Alexandru Constantinescu într-un mod brutal, dur şi fără milă. A fost condamnat în baza unor dovezi clare. S-a implicat fără rost într-un conflict care nu îl privea, Alexandru Constantinescu certându-se cu alţi bărbaţi", a declarat judecătoarea care s-a ocupat de caz, pentru Metro.co.uk. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro