O româncă a șocat poliția! Cerșește pe străzi în SUA, dar are telefon de ultimă generație și haine de firmă

O româncă a șocat poliția! Cerșește pe străzi în SUA, dar are telefon de ultimă generație și haine de firmă © captură video Youtube

O româncă a reușit să șocheze polițiștii din New Jersey, SUA. Femeia își câștigă traiul, spune ea, din cerșit, dar cu toate acestea, este plină de haine de firme și are un telefon de 1000 de dolari. 

O româncă de 34 de ani i-a șocat, de-a dreptul, pe polițiștii din New Jersey. Oamenii legii au găsit-o pe româncă la cerșit, dar nu oriunde, ci pe unul dintre cele mai aglomerate și nu oricum! Româncav purta în momentul în care a fost găsită de polițiști numai haine de firmă, care mai de care mai scumpe și chiar avea o geantă de 500 de dolari și un telefon de 1000 de dolari, scrie Daily Mail.

Românca reușea să-și câștige traiul cu ajutorul unui afiș pe care scrisese „Am un copil. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutaţi-mă să cumpăr lucruri pentru copil şi scutece”. Cu toate acestea, în picioare purta o pereche de încălțări extrem de scumpe, iar hainele de pe ea îți luau, pur și simplu, ochii!

După descoperirea polițiștilor, românca a fost arestată pentru cerșetorie, iar poliția va decide ce anume se întâmplă cu aceasta, mai departe. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro