O româncă de 19 ani a murit într-un accident devastator în Anglia. La volanul maşinii se afla chiar mama ei

O româncă de 19 ani a murit într-un accident devastator în Anglia. La volanul maşinii se afla chiar mama ei © Facebook

O tânără româncă în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa într-un grav accident auto, care a avut loc pe un drum din Marea Britanie. Fata se afla în autovehicul, alături de mama ei.

Claudia locuia în Marea Britanie împreună cu familia ei

Mama Claudiei a decis să se mute, în urmă cu câţiva ani, în străinătate, pentru o viaţă mai bună. Alături de ea a luat-o şi pe fiica ei, de asemenea, pentru a-i oferi un viitor mai bun. Pe data de 11 septembrie, se aflau amândouă în maşină, moment în care s-a produs accidentul. La volan se afla chiar mama tinerei. Maşina celor două s-a lovit de o dubă care venea din sens opus.

Momentan nu se ştie care dintre şoferi a fost vinovat, oamenii legii deschizând o anchetă şi urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

În urma accidentului devastator, Claudia, tânăra de 19 ani, şi-a pierdut viaţa. Medicii au sosit la faţa locului şi au transportat-o de urgenţă la spital, însă din păcate nu au mai putut face nimic pentru ea. Mama tinerei, care se afla la volan, a fost rănită grav. În dubă se aflau patru bărbaţi, care au scăpat fără a fi răniţi, potrivit presei din străinătate.

Claudia şi mama ei lucrau în acelaşi loc

Claudia şi mama ei lucrau într-o fabrică de prăjituri. Cele două erau respectate şi iubite de către colegi, astfel că a vestea a venit ca un şoc pentru aceştia.

“Era foarte prietenoasă, era mereu zâmbitoare, agreabilă și muncitoare. Au existat foarte multe emoții în fabrică în momentul în care a trebuit să anunțăm restul angajaților”, a declarat directorul companiei, Richard Shepherdson, potrivit it hulldailymail.co.uk.


facebook whatsapp twitter pinterest