Situație incredibilă pentru o româncă din Austria. Aflată în comă, nu poate fi operată fără acordul familiei, care e de negăsit

Situație incredibilă pentru o româncă din Austria. Aflată în comă, nu poate fi operată fără acordul familiei, care e de negăsit © observator.tv

O româncă din Austria trece printr-o situație cât se poate de delicată. Tânăra se află în comă, pe un pat de spital, iar medicii austrieci nu o pot opera întrucât au nevoie de acordul familiei, pe care nu o pot contacta.

Românca se află în comă într-un spital din Austria, iar apropiații săi au lansat un apel disperat pe Facebook, pentru a-i găsit familia. Roxana Elena Voin este în stare foarte gravă, în comă, și are nevoie de o operație care îi poate salva viața.

Apel disperat pe Facebook

Din păcate, operația nu va fi posibilă până când nu se va obține acordul familiei, care este de negăsit. Nici medicii, dar nici apropiații româncei nu știu unde este familia acesteia, astfel că au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a o găsi. Astfel, au lansat o campanie pe Facebook, acolo unde oamenii dau share-uri și comentarii, în speranța că familia va fi găsită, iar tânăra operată.

În cadrul postării de pe Facebook a fost publicată o fotografie cu cartea de identitate a româncei. Tânăra Roxana Elena Voin este din Târgu Jiu, însă nu se știe exact cum a ajuns în comă în Austria sau ce probleme de sănătate are.

"Se numeste Voin Elena-Roxana din Tg Jiu se afla in Coma in Austria. Are nevoie Urgent de o operatie,dar fara acordul familiei nu o opereaza. Daca o recunoaste cineva sa anunte familia.", se arată în anunțul de pe Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest