FOTO / Româncă bătută cu bestialitate în Italia! Alexandra este dansatoare şi a fost lovită fără milă de mai mulţi bărbaţi

+2 click pentru
galerie

Româncă bătută cu bestialitate în Italia! Alexandra este dansatoare şi a fost lovită fără milă de mai mulţi bărbaţi © observator.tv

O tânără româncă, în vârstă de 33 de ani, a fost bătută brutal de mai mulţi bărbaţi care au intrat peste ea în apartamentul de pe strada Volturno, regiunea Lombardia, Italia.

Autorităţile din Cremona investighează cazul dansatoarei românce.

Alexandra C. a depus o plângere la poliţie şi a postat pe reţelele de socializare fotografii care o înfăţişează plină de vânătăi. Femeia le-a povestit carabinierilor că mai multe persoane necunoscute au intrat miercuri peste ea în casă şi au lovit-o fără milă, relatează observator.tv.

Femeia spune că tot ce a văzut a fost umbra a doi bărbaţi, după care nu-şi mai aminteşte nimic.

„Nu-mi mai amintesc nimic. Probabil că am leşinat după bătaia primită. Am văzut doar umbra a doi bărbaţi iar atunci când m-am trezit apartamentul era cu susul în jos şi plin de sânge. Lipsesc doar 200 de euro din casă.” a povestit Alexandra C., potrivit ilgazzettino.it.

Românca este dansatoare în cluburile de noapte

Alexandra lucrează ca dansatoare în cluburi de noapte iar după incident a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Maggiore din localitate. A fost externată a doua zi, joi, 7 februarie.

Prima ipoteză a autorităţilor este răzbunarea, dar nu este exclusă nici varianta unui atac având drept scop tâlhăria, mai ales că din poşeta tinerei lipsesc 200 de euro.

Poliţia cercetează cazul pentru a identifica agresorii în timp ce anchetatorii verifică şi imaginile susprinse de camerele de supraveghere de pe stradă.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro