Româncă de 15 ani, ucisă într-un parc din Germania. Iuliana refuzase avansurile unui tânăr

+4 click pentru
galerie

Iuliana a fost ucisă în Germania © Observator

O crimă cumplită a avut loc în Germania, acolo unde o româncă de 15 ani a fost înjunghiată în plină zi, într-un parc din orășelul Viersen, de pe Rinul de Jos. Potrivit Observator, tragedia a avut loc luni la prânz, iar motivul ar fi fost faptul că tânăra refuzase avansurile unui bărbat turc.

În jurul orei 12.30, Iuliana se afla într-un parc din Viersen atunci când, conform unor martori, de ea s-a apropiat un grup de bărbați, cel mai probabil fără locuință. Fata s-a ridicat să plece, iar tot ce s-a auzit după a fost un strigăt.

Iuliana a căzut pe jos, pe iarbă, într-o baltă de sânge. Atunci când autoritățile au sosit la fața locului, un om al străzii încerca să oprească sângerarea, însă eforturile, atât ale lui și ale salvatorilor, au fost în zadar. Iuliana s-a stins la spital, la nici o oră de la incident.

Se pare că fata a fost înjunghiată de mai multe ori, principalul suspect fiind un tânăr turc de 25 de ani. Acesta s-a predat polițiștilor luni, însă susține că este nevinovat.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest