Incident șocant! O italiancă a lovit-o cu mașina pe o româncă, pe care o bănuia că are o relație cu soțul ei

Incident șocant! O italiancă a lovit-o cu mașina pe o româncă, pe care o bănuia că are o relație cu soțul ei (foto simbol) © Pexels

Orbită de fiorii geloziei, o italiancă i-a pus gând rău unei românce, fiind convinsă că are o relație cu soțul ei. S-a urcat în mașină și nu a mai ținut cont de nimic, vrând cu tot dinadinsul să îi dea o lecție presupusei amante. 

Românca, în vârstă de 23 de ani, din regiunea Agira, Italia, a depus plângere penală împotriva italiencei în vârstă de 40 de ani, după ce a fost lovită intenționat de aceasta cu mașina, pe o stradă. În privința celor trei s-ar putea scrie lejer un scenariu de telenovelă, având î
în vedere evenimentele.

A dat cu mașina intenționat peste ea

Italianca ar fi urmărit-o mai multe zile pe româncă, fiind convinsă că are o aventură cu soțul ei. Dornică de răzbunare, a vrut să o rănească în mod intenționat și astfel a dat cu mașina peste ea.

Românca le-a povestit polițiștilor că italianca a urmărit-o cu mașina când a intrat pe o stradă adiacentă, a schimbat direcția de mers, apoi a lovit-o frontal. Norocul româncei a fost că un trecător a observat că zace pe jos, pentru că italianca ar fi vrut să o lovească și a doua oară. În cauză a fost deschis un dosar penal pe numele italiencei, pentru vătămare din culpă, iar anchetaroii urmează să stabilească dacă acțiunea fost făcută voit sau nu.


facebook whatsapp twitter pinterest