Româncă, târâtă prin tribunalele italiene! Acuzată că i-a furat casa unei bătrâne

Româncă, târâtă prin tribunalele italiene! Acuzată că i-a furat casa unei bătrâne © sursa Profi Media

Elia, o româncă stabilită în Italia, a fost judecată în tribunalele italiene după ce familia bătrânei de care avea grijă au acuzat-o de înşelătorie.

Românca a fost trecută în testamentul bătrânei, după ce, timp de mai mulţi ani s-a îngrijit de aceasta. Averea prevăzută în testament conţine o casă şi o sumă imensă de bani, lucru care i-a intrigat la culme pe rudele bătrânei de 84 de ani.

 Elia a fost dată în judecată de verii femeii, acuzând-o că s-ar fi folosit pe nedrept de banii din contul bancar şi că i-ar fi furat casa.

 Ba mai mult, pentru a-şi susţine acuzaţia, rudele au declarat că bătrâna nu s-ar afla în toate facultăţile mintale.

 În apărarea româncei, avocatul acesteia a declarat că bătrâna a fost consultată de medici specialişti, combătându-le prezumţia. De asemenea, avocatul susţine că Elia nu şi-a luat nici măcar un concediu în patru ani, îngrijind-o în permanenţă.

"Clientul meu a avut grijă de bătrână zi și noapte, nu a părăsit-o niciodată, nici măcar nu a plecat în vreo vacanță. Și în ceea ce privește cheltuielile, acestea erau întotdeauna retrageri cerute de bătrâna de 84 de ani. Toţi banii pot fi justificaţi, iar mare parte din ei a fost folosită pentru a plăti perioade lungi de ședere într-un azil. Absolut toate cheltuielile sunt documentate şi justificate. Printre altele, raportul medicilor atestă că Selene (bătrâna) avea o capacitate mentală perfectă, era perfect capabilă să înțeleagă și să spună ce vrea", a declarat avocata Raffaella Buondonno.

 Următoarea audiere va avea loc pe data de 30 octombrie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro