VIDEO / Un rus a fugit în Siberia şi a trăit ca un pustnic timp de 28 de ani. „De ce am fugit? De votcă, să fiu sincer”

Un rus a fugit în Siberia şi a trăit ca un pustnic timp de 28 de ani. „De ce am fugit? De vodcă, să fiu sincer” © captură video

Un rus, fost paraşutist de profesie, a trăit timp de 28 de ani ca un pustnic, într-o colibă în Yakutia, o regiune din Siberia. Bărbatul care acum are 58 de ani a dispărut pentru că a vrut să scape de... votcă. 

Timofey Menshikov a fugit în Siberia în anul 1991. Până anul acesta, rusul a trăit singur, la aproape 850 de kilometri nord-vest de capitala regiunii ruse Yakutsk. Acolo, a săpat singur în gheaţă şi şi-a construit din lemn şi chirpici o colibă. A reuşit să facă faţă astfel, unor temperaturi de până la -60 de grade Celsius, potrivit Siberian Times.

Fostul paraşutist s-a hrănit doar din ce a pescuit sau vânat şi a avut parte doar de compania a doi câini şi o pisică. La începutul acestui an, rusul s-a reîntors la familia lui, după ce a fost descoperit de un blogger. 

Tatăl meu mi-a spus multă vreme că un pustnic trăiește de unul singur la aproape 40 de kilometri de Nyurba într-o colibă săpată. Însă nu se știa nimic despre el. Așa că am decis să mă duc să îl găsesc”, a spus bloggerul care l-a găsit pe fostul paraşutist rus. 

„De ce am fugit? De votcă, să fiu sincer”, a spus Timofey Menshikov.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro