Să fie el cel mai ghinionist bărbat din lume? Alergic la relații intime, nu se poate apropia de nicio femeie!

Să fie el cel mai ghinionist bărbat din lume? Alergic la relații intime, nu se poate apropia de nicio femeie! © Profimedia

Un bărbat din Statele Unite se confruntă cu o alergie care este pe cât de rară, pe atât de bizară... și incomodă. Tânărul este alergic la sex. Mai bine zis, de fiecare dată când atingea punctul culminant, avea parte de niște simptome extrem de neplăcute.

Tânărul, a cărui identitate rămâne anonimă, a început să dezvolte simptomele unei astfel de condiții încă din adolescență. La început, au fost mai ușor de ignorat, însă timpul a făcut ca simptomele să se acutizeze și să se ajungă la un punct în care relațiile intime cu femeile să fie un calvar. Sau chiar aproape imposibile!

Dar despre ce simptome era vorba, mai exact? Ei bine, cum atingea „pragul maxim”, bărbatul începea să sufere de anxietate, de epuizare și de amețeală.

Cum s-a vindecat ghinionistul american

Cazul lui bizar a ajuns și în atenția medicilor de la Institutul Men’s Health Boston din Massachusetts. Aceștia i-au analizat atent situația tânărului, care a avut de suferit și în timpul studiilor sau la serviciu.

Ulterior, au reușit să îl vindece pe tânăr cu ajutorul unui hormon injectat de trei ori pe săptămână, timp de o lună și jumătate.

„Simptomele au început la 16 ani și continuă și astăzi. Bărbatul a încercat să evite contactul cu femeile. Totul a dispărut, starea sa generală s-a îmbunătățit simțitor. La fel energia sa și libidoul”, a precizat doctorul Jose Bolanos, care s-a ocupat personal de bizarul caz.

Bărbatul a suferit de o condiție numită sindrom post orgasm.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro