Sătulă de salariul infect, o asistentă medicală s-a apucat de striptease. Înlemnești când vezi cât face pe noapte!

Sătulă de salariul infect, o asistentă medicală s-a apucat de striptease. Înlemnești când vezi cât face pe noapte! © Captură BBC

Sătulă de salariul mult prea mic, o tânără asistentă medicală s-a reprofilat. Studenta, care se auto-intitulează „Sexy Samariteana”, a ajuns să câștige o sumă colosală în fiecare noapte. Despre povestea ei a vorbit chiar blonda.

O tânără asistentă rezidentă a vorbit despre cum și-a descoperit pasiunea pentru striptease, hobby care a devenit acum și principala ei sumă de venit. Ellen, care se auto-intitulează „Sexy Samariteana”, câștigă acum până la 2,500 de lire pe noapte.

În vârstă de 24 de ani, Ellen a început să danseze la bară pentru a face câțiva bani în plus. În timp, a descoperit că îi și place noua ei ocupație, potrivit Birmingham Mail.

Spune că bărbații în jurul cărora petrece mult timp vor doar să stea de vorbă cu ea și că și-a întâlnit iubirea vieții ei chiar în timp ce dansa la bară, într-un club. Acum, este o femeie măritată și mamă vitregă a doi copii.

Asistenta devenită stripperiță

Ellen și-a început cariera de striptease în Brighton, acolo unde s-a mutat pentru rezidențiatul ei ca asistentă medicală. A fost încurajată, culmea, chiar de mama ei, care auzise la radio cum o asistentă medicală face mai mulți bani datorită dansului la bară.

În pofida aparențelor, Ellen spune că este tratată mai bine la clubul de striptease și decât la spitalul unde lucrează.

„Chiar voiam să ajut oameni. Provin dintr-o familie de asistente, dar adevărul este că este foarte greu și obositor”, a povestit Ellen, pentru BBC. „Mi-am cunoscut toți prietenii prin dans, care mi-a schimbat total viața. Când nu suntem pe scenă, ne plimbăm pe podea, vorbim cu clienți și încercăm să îi convingem să le oferim dansuri în poală private, unde ne dezbrăcăm complet.”

În concluzie, Ellen se declară foarte mulțumită de slujba ei, susținând că uneori este plătită și cu 500 de lire doar să stea jos și să vorbească cu clienții.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro