Scenariu de film în maşina de poliţie! O poliţistă a fost prinsă în timp ce făcea dragoste cu un coleg mai bătrân cu 31 de ani

Scenariu de film în maşina de poliţie! O poliţistă a fost prinsă în timp ce făcea dragoste cu un coleg mai bătrân cu 31 de ani © Pixabay

Incredibil ce s-a putut întâmpla peste hotare! O poliţistă din Marea Britanie a fost prinsă în timp ce făcea dragoste cu colegul ei, mai în vârstă cu 31 de ani decât ea.

Inculpata are 28 de ani şi a fost prinsă în timp ce făcea sex oral cu colegul de muncă, cu 31 de ani mai bătrân, mai exact, în vârstă de 59 de ani. Cei doi se aflau în maşina de poliţie, aflată la secţie, fiind totodată în timpul serviciului.

Ulterior, poliţista şi-a dat demisia, dar a recunoscut că nu este prima oară când a avut o experienţă de genul, în trecut ea având o relaţie cu unul dintre colegi.

Nici cel cu care a fost prinsă femeia nu a dat prea mare dovadă de curaj, iniţial negând toată situaţia. În cele din urmă, pe principiul că o greşeală recunoscută e pe jumătate iertată, bărbatul a susţinut că a întreţinut relaţii sexuale cu colega sa, dorindu-şi să-şi salveze cariera. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro