Scene șocante în New York. Morții de coronavirus sunt îngropați într-o singură groapă

Scene șocante în New York. Morții de coronavirus sunt îngropați într-o singură groapă © arhiva

Scene greu de privit în New York, unul dintre cele mai afectate orașe din cauza coronvirus. Morții de coronavirus sunt îngropați laolaltă, în aceeași groapă!

Pandemia de coronavirus face zilnic mii de victime în întreaga lume, iar în fiecare zi Statele Unitate înregistreză un număr uriaș de cazuri noi de infectare sau decese din cauza COVID-19. 

Doar în ultimele 24 de ore au fost raportate 1300 de cazuri de deces, iar de la începutul pandemiei și până în acest moment au decedat peste 15.000 de persoane din cauza virusului ucigaș. 

Unul dintre cele mai afectate orașe din America este New York, acolo unde zilnic sunt înregistrate sute de cazuri. În ultimele 24 de ore au fost raportate 800 de decese din cauza noului coronavirus, iar locurile de veci pentru morți deja sunt supraaglomerate.

Autoritățile au luat noi decizii, iar acum oamenii decedanți din cauza COVID-19 sunt îngropați la comun, laolaltă în aceeași groapă. 

Stetele Unite ale Americii este una dintre cele mai afectate țări din lume, clasându-se pe locul II, imediat după Italia, cu 18.279 de morți și înaintea Spaniei, care are 15.238 de cazuri de deces din cauza virusului provenit din China. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro