Sediul CNN din New York la un pas de catastrofă! Vezi ce s-a întâmplat cu angajaţii după o ameninţare cu bombă!

CNN © captura youtube

Joi seară, birourile companiei CNN au fost evacuate după ce a fost primit un apel telefonic care indica prezenţa a cinci dispozitive explozibile. Au fost efectuate imediat verificări şi s-a constatat că nu există niciun risc, nu există nicio bombă. Totul a revenit la normal în scurt timp.

S-au accesat alarmele de incendiu iar evacuarea angajaţilor a fost făcută în timp ce pe post se difuza emisiunea "CNN Tonight" a lui Don Lemon. Show-ul live a fost anulat timp de o oră şi s-au difuzat doar programe înregistrate pentru a fi posibilă evacuarea.

Don Lemon a afirmat pentru cnn.com: "Ni s-a transmis să evacuăm clădirea şi să o facem cât de repede posibil. Am luat ce am putut şi am ieşit din clădire iar acum stăm afară!"

Numeroase camioane de poliție și de pompieri au blocat traficul vehiculelor și pietonilor de pe Strada West 58th între bulevardele 8 și 9, ca urmare a unei anchetei poliției unde se află Centrul Time Warne.

Departamentul poliţiei new york-eze a verificat birourile, a constatat că ameninţarea a fost una falsă iar angajaţii au revenit la lucru.

Acest eveniment a fost mai fericit decât cel din octombrie 2018 când a fost găsit un pachet cu un dispozitiv exploziv, adresat fostului director CIA, John Brennan.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro