VIDEO / Serie de cutremure puternice în Croația, în această dimineață! Au lăsat în urmă pagube uriașe

+2 click pentru
galerie

VIDEO / Serie de cutremure puternice în Croația, în această dimineață! Au lăsat în urmă pagube uriașe © twitter

Croația a fost zguduită puternic în acestă dimineață de mai multe cutremure, care au lăsat în urmă multe clădiri puternic averiate, dar și mașini parcate în zonă.

Cel mai mare seism a avut o magnitudine de 5,3 grade pe scara Richter și s-a produs în zona Capitalei Croației, Zagraeb. Acesta s-a produs la o adâncime de 10 kilometri.

Pe internet au apărut imediat mai multe imagini cu pagubele pe care le-a produs seismul, dar și replicile care au urmat imediat după, fiind foarte puternice: 5 grade pe scara Richter.

Este a doua zi după ce Croația a intrat în stare de urgență, în contextul pandemiei de coronavirus! Croația are 200 de cazuri de infectare până în acest moment. 

”În ziua de 22 Martie 2020, la ora 07:24:04 (ora locală a României), s-a produs în SLOVENIA-CROAȚIA BORDER REGION un cutremur semnificativ cu magnitudinea ml 5.8, la adâncimea de 30km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 12km N de Zagreb, 113km E de Ljubljana, 133km S de Graz, 159km NV de Banja Luka, 172km E de Trieste, 176km V de Pecs, 245km NV de Zenica, 255km S de Vienna, 262km S de Bratislava, 271km N de Split.”, a fost mesajul postat de Institutul Națioanal de Fizică a Pământului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro