Aşa arată cea mai sexy bunică din lume! Femeia pozează în ipostaze incendiare. «Am avut relații doar cu parteneri mai mici» GALERIE FOTO

+4 click pentru
galerie

Aşa arată cea mai sexy bunică din lume! Femeia pozează în ipostaze incendiare. «Am avut relații doar cu parteneri mai mici» GALERIE FOTO © Sursă Instagram

O femeie de 63 de ani face furori pe reţelele de socializare cu ipostazele incendiare în care pozează. Deşi a ajuns la vârsta la care se bucură de nepoţi, aceasta a lăsat internauţii cu gura căsată prin etalarea unui corp extrem de tonifiat, care seamănă mai degrabă cu ce al unei tinere.

Lesley Maxwell este bunică a trei copii şi uimeşte cu trupul său incredibil. Femeia demonstrează că vârsta este doar un număr cu fiecare apariţie. Extrem de încrezătoare de aspectul ei, aceasta le transmite tuturor femeilor un mesaj, acela că ar trebui să fie mândre de fizicul lor, indiferent de vârstă.

Pentru a ajunge la un astfel de rezultat, Lesley Maxwell a început să meargă la sală şi păstreze o alimentaţie echilibrată de la 48 de ani. În acest moment, sexy bunicuţa se laudă cu un abdomen cu pătreţele, atent lucrat, la care ar râvni orice tânără. În lumea fitness-ului, femeia a câştigat 30 de trofee datorită aspectului său fizic, potrivit Daily Star.

Dezinvoltura pe care o afişează la fiecare şedinţă foto dovedeşte cât de bine se simte femeia în pielea ei. Aceasta nu se sfieşte să pozeze în lenjerie intimă, lăudându-se cu formele sale.

„Nu cred că oamenii mă judecă pentru vârsta mea. Până la urmă, muncesc la fel de mult ca ceilalți. Este o comunitate fantastică și cred că aici nu se pune problema niciodată de vârstă,. Tot ce vreau să le transmit femeilor este să nu mai amâne! Fiecare femeie poate să se simtă sexy chiar acum!”, a mărturisit Lesley Maxwell. 

Femeia susţine că dieta este un aspect foarte important pentru un stil de viaţă sănătos. „În primul rând, trebuie să ai grijă de tine și de corpul tău. Ai nevoie de alimente pline de nutrienți, fără mâncare procesată sau fast-food! Pe lângă asta, eu recomand antrenamentul cu greutăți, pentru un corp mai tânăr. O astfle de rutină îți tonifică brațele și posteriorul”.

Pe lângă premii, nici admiratorii nu întârzie să apară, femeia declarând că este curtată de mulţi bărbaţi, chiar mai tineri decât ea. „Mereu sunt curtată de bărbați tineri. Oricum, eu nu mă simt de vârsta pe care o am, așa că nu e nicio problemă. Am avut relații doar cu parteneri mai mici decât mine. Chiar și fostul meu soț este mai tânăr cu 13 ani decât mine”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest