Sfârşit cumplit pentru o fetiță de opt ani! Copila a fost omorâtă de un șofer care ere ocupat să își facă selfie

Sfârşit cumplit pentru o fetiță de opt ani! Copila a fost omorâtă de un șofer care ere ocupat să își facă selfie © Arhivă

O fetiţă de opt ani a murit după ce a fost victima unui accident teribil. Tragedia a avut loc din cauza unui şofer care nu era atent la drum, fiind ocupat să îşi facă un selfie.

Scenele tragice au avut loc pe o stradă din Manchester, din Marea Britanie. Fetiţa de opt ani ieşise însoţită de bunica sa să vadă luminiţele oraşului, de Crăciun, în decembrie 2018. În loc să fie atent la drum, şoferul autoturismului care a omorât-o era preocupat să-şi facă un selfie şi să îi spună iubitei sale ce să scrie pe telefonul său.

Şoferul de la volanul autoturismului era un tânăr în vârstă de 25 de ani, care ocupa funcţia de director în cadrul unei companii. Acesta era în întârziere şi se grăbea să ajungă la o întâlnire, motiv pentru care avea o viteză foarte mare.

În urma anchetei efectuate a reieşit faptul că tânărul îşi făcea un selfie înainte ca tragedia să aibă loc şi îi spunea iubitei sale ce cuvinte trebuie să scrie pe telefoniul său, pentru a le trimite mesaje partenerilor săi de afaceri.

În momentul în care fetiţa de opt ani s-a desprins din mâna bunicii sale şi a încercat să traverseze singură strada, micuţa a fost lovită mortal de maşină. 

Potrivit cercetărilor realizate în cadrul anchetei, tânărul de 25 de ani conducea cu o viteză mare, de 80 de kilometri pe oră, într-o zonă cu limita de 50 de km/h.

Din păcate, din cauza rănilor suferite în urma accidentului, fetiţa nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire.

Tânărul de 25 de ani care a provocat tragedia a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru fapta sa, în urmă cu câteva zile, potrivit DailyMail.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro