Înainte ca trupul ei să fie găsit într-o valiză, şi-a sunat mama: "Mi-e foarte frică, simt că voi muri"

Înainte ca trupul ei să fie găsit într-o valiză, şi-a sunat mama: "Mi-e foarte frică, simt că voi muri" © captură video

O tânără de 24 de ani şi-a prevestit moartea. Cu opt zile înainte ca trupul ei să fie găsit într-o valiză, la marginea drumului, Valerie şi-a sunat mama şi i-a spus că va muri. Ultima conversaţie pe care a avut-o mama ei a cutremurat toată lumea. 

Mama lui Valerie Reyes parcă încă îşi aude fiica la telefon, îngrozită de ce avea să i se întâmple. Pe 28 ianuarie, tânăra de 24 de ani şi-a sunat mama şi i-a mărturisit că simte pericolul. Cineva avea să o omoare. 

„Vorbea despre cât de teamă îi este să mai stea în acel apartament. Auzise despre femei care fuseseră ucise”, a declarat mama lui Valerie, potrivit cnn.com. 

A doua zi, nimeni nu a mai dat de Valerie. După aproximativ o săptămână, trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit într-o valiză, abandonată la marginea unui drum, la peste 20 de kilometri de domiciliul acesteia.

Poliţia din Connecticut încearcă să afle ce s-a întâmplat cu Valerie Reyes, dar momentan nu există niciun suspect. Cauza morţii sale va fi stabilită curând de medicii legişti. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro