O femeie şi-a bătut soţul aflat la volan, după ce a aflat că are o amantă: "Cum poţi să-mi ruinezi familia?". VIDEO

O femeie şi-a bătut soţul aflat la volan, după ce a aflat că are o amantă: "Cum poţi să-mi ruinezi familia?". VIDEO © captură video

O femeie şi-a prins soţul în timp ce o înşela, în plină zi. Şofer de autobuz, îşi conducea amanta, care se afla în dreapta. Nu s-a abţinut şi i-a tras o mamă de bătaie, de faţă cu ceilalţi călători.

Întâmplare desprinsă parcă din filme. O femeie din Filipine şi-a prins soţul în fapt, de faţă cu amanta, care se afla pe scaunul dintre dreapta al autobuzului pe care acesta în conducea.

Plină de furie, femeia s-a întins spre scaunul bărbatului şi a început să-l lovească peste cap şi să-l tragă de guler. Martorii, care iniţial nu au ştiut cum să reacţioneze, au scos telefoanele şi au filmat scena. 

„Cum poţi să-mi ruinezi familia doar din cauza unei femei? Ai 12 copii cu mine!”, ţipa soţia din toate puterile, în timp ce-l lovea.

Apoi, a încercat să "rezolve problema" şi cu amanta, care a fost rugată ulterior de pasageri să coboare din autobuz. Zis şi făcut! Amanta a fugit din calea nevestei. Şoferul a fost nevoit să oprească autobuzul şi să amâne cursa pentru a-şi încheia socotelile cu nevasta, potrivit Daily Mail.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro