Nu şi-a putut iubi copilul, aşa că l-a injectat cu săpun lichid şi clor. Ce pedeapsă a primit tânăra mamă

Nu şi-a putut iubi copilul, aşa că l-a injectat cu săpun lichid şi clor. Ce pedeapsă a primit tânăra mamă © Foto simbol arhivă

Pentru că nu simţea iubire pentru bebeluşul ei, o mamă a recurs la un gest de-a dreptul şocant. Femeia a fost arestată, după ce a recunoscut că şi-a injectat fetiţa cu săpun lichid şi clor. Asta nu e tot! Micuţa a fost şi tăiată cu o lamă de ras. 

Elif K. a stârnit revoltă în spaţiul public. Femeia a fost anchetată de două şi lăsată în libertate de fiecare dată. La a treia internare a copilului în spital, s-a predat şi adevărul a ieşit la iveală. Pe când bebeluşul ei avea o lună, Elif K. l-a injectat cu săpun lichid şi clor, dar l-a şi tăiat cu o lamă de ras.

Motivul? Nu o putea iubi! 

„Nu puteam să îmi iubesc fiica, nu simțeam nimic pentru ea. Am hotărât să o torturez. Am început când avea o lună. Îi injectam clor și săpun lichid în urechi, nas și ombilic, până începea să sângereze. Apoi am dus-o la spital. După ce a fost externată, am continuat să o torturez. Pe lângă injecțiile cu clor și săpun lichid, am început să o tai cu lama de ras pe cap, pe ochi, picioare, brațe și piept. Cât era în spital, îi puneam clor în perfuzie, să îi intre direct în vene. Am încercat să fac asta și acasă.”, a mărturisit mama, potrivit irishmirror.ie.

Elif K. este căsătorită şi mai are trei copii acasă. Soţul ei a dus-o pe micuţă la spital, iar medicii au avut un şoc. Fetiţa sângera din urechi şi ombilic şi era plină de vânătăi. 

Mama care şi-a torturat fetiţa, a fost condamnată la închisoare pentru abuz şi aşteaptă acum să afle cât timp va petrece în spatele gratiilor. Fetiţa ei se află în grija tatălui, iar starea sa de sănătate începe uşor-uşor să fie mai bună.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro