Și-a salvat mama din mâinile unor violatori și i-a fost crăpat craniul cu o halteră! Destinul tragic al unui adolescentului erou, mort pe patul de spital

+2 click pentru
galerie

Adolescent mort © captura video

Viața unui adolescent de doar 16 ani s-a curmat brusc, după 19 luni de suferință pe patul de spital. Coșmarul lui Vanya Krapivin, din Rusia, a început în mai 2017, când s-a întors de la şcoală şi l-a găsit pe unul dintre vecini în timp ce încerca să-i violeze mama. 

Băiatul l-a lovit pe atacator cu o halteră de trei kilograme, când şi-a văzut mama într-o baltă de sânge, după ce fusese înjunghiată, însă acesta, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a reuşit să scape, după ce l-a lovit pe băiat în cap cu aceeaşi halteră. Adolescentul a fost în comă timp de nouă luni, în timp ce mama s-a recuperat, după ce fusese înjunghiată de 27 de ori, potrivit The Sun.

În Rusia, a fost iniţiată o campanie de sprijin pentru operaţiile complexe care au urmat după ce băiatului i-a fost înlăturată o parte din creier şi şi-a pierdut partea din față a craniului.  Adolescentul începuse să se recupereze bine, însă o gripă contractată în urmă cu două luni i-a fost fatală.

Mama lui Vanya a fost dur criticată în Rusia, pentru că şi-a vizitat copilul doar de câteva ori în toată perioada de suferinţă. Femeia a motivat că nu a putut să-şi vadă fiul, pentru că se învinovăţea pe ea însăşi pentru atacul violatorului.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro