Sinucideri și greve ale foamei pe navele de croazieră plasate în carantină! Oamenii au cedat psihic

Sinucideri și greve ale foamei pe navele de croazieră plasate în carantină! Oamenii au cedat psihic © Pixabay

Informații halucinante! Mai mulți membri ai echipajelor plasate în carantină la bordul unor nave de croazieră, în contextul pandemiei de coronavirus, și-au pus capăt zilelor. Alții au intrat în greva foamei în speranța că astfel li se va da voie să se întoarcă acasă. 

AFP relatează că pe anumite nave de croazieră plasate în carantină au avut loc sinucideri și greve ale foamei. 

Duminică, o femeie originară din Ucraina, în vârstă de 39 de ani, și-a pus capăt zilelor aruncându-se peste bordul navei în care se afla în carantină, Regal Princess, în largul portului Rotterdam. Informația a fost confirmată de compania Princess Cruisses. 

De asemenea, alţi doi membri ai echipajelor unor nave de croazieră s-au sinucis în ultimele zile în circumstanţe bizare. Potrivit primelor informații, sâmbătă, un bărbat s-a sinucis la bordul navei Carnival Breeze, care naviga între Bahamas şi Europa. Acolo, echipajul său urma să debarce.

Purtătorul de cuvânt al grupul Carnival a declarat că „moartea lui nu este legată de COVID-19, însă din respect pentru familia sa, nu vom oferi mai multe detalii”, conform Agerpres.

Un angajat al navei de croazieră Jewel oh the Seas și-a pierdut viața pe 2 mai, după ce s-a aruncat peste bord. Compania Royal Caribbean colaborează cu autorităţile în ancheta demarată.

Pentru a se putea întoarce acasă, 14 membri ai echipajului Navigator of the Seas, ancorat în portul Miami, au intrat în greva foamei.

„Avem cu toţii sentimentul că am fost luaţi ostatici”, declara unul dintre aceștia pentru Miami Herald, precizând că „Royal Caribbean trebuie să înţeleagă că nu suntem nişte cutii pe care să le poţi muta de colo-colo”.

În prezent, 104 de nave de croazieră se află în largul SUA. Aproximativ 72.000 de membri ai echipajelor, la bord. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro