Șocant! De ce nu vor fi înmormântate persoanele care au decedat din cauza virusului din China

Șocant! De ce nu vor fi înmormântate persoanele care au decedat din cauza virusului din China © pixabay

Virusul ucigaș din China este de neoprit! Bilanțul ucigaș este într-o continuă creștere, iar oamenii nu știu ce să mai facă pentru a scăpa din fața microbului mortal. Acum, o nouă problemă a apărut în statul chinez. Ce se va întâmpla cu trupurile celor care au murit?

Coronavirus a învăluit întreg globul pământesc, luând viața a mai multor oameni. Bilanțul deceselor a crescut considerabil de la o zi la alta, medicii încercând să găsească un remediu pentru a reuși să scape lumea de virusul ucigaș.

Astăzi, Guvernul chinez a prezentat un protocol în ceea ce privește modul în care vor fi gestionate cadavrele. Persoanele care au murit din cauza virusului vor trebui incinerate numai în crematoriile autorizate de către oficialii chinezi. În plus, acestea trebuie să se regăsească în apropierea locului în care a avut loc decesul.

Totodată, Guvernul a transmis că trupurile celor fără viață nu vor fi transportate între regiuni și nu vor fi îmbălsămate, potrivit protocolului emis de Consiliul Naţional al Sănătăţii, Ministerul Afacerilor Civile şi Ministerul Securităţii Publice.

Priveghiul este interzis

Față de România, poporul chinez are un alt tip de tradiție. Priveghiul este interzis, iar cadavrele trebuie mai dezinfectate și băgate în saci ce vor fi sigilați de către medicii legiști. O dată sigilați, aceștia nu mai pot fi deschiși.

De asemenea, tot în protocolul emis de Consiliul Național, se precizează că serviciile funerare vor trebui să trimită mașini speciale pentru a luat persoanele decedate și a le transporta pe ruta stabilită. Trupurile celor fără viață vor fi incinerate în crematoriile agreate de autorități. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro