Momentul șocant când o fetiță de un an cade din mașina părinților. Incredibil când și-au dat seama cei doi că micuța lipsește

Momentul șocant când o fetiță de un an cade din mașina părinților. Incredibil când și-au dat seama cei doi că micuța lipsește © captura video

Incident mai puțin obișnuit într-o familie din India. Fetița în vârstă de un an a căzut din automobilul părinților, în timp ce acesta se afla în mers. 

Cutremurător este faptul că părinții au observat că fetița lor lipsește din mașină abia când au ajuns acasă, adică după ce au parcurs aproximativ 50 de kilometri, scrie India Today. S-a aflat ulterior că fetița a căzut din mașina aflată în mers, apoi a mers târâș pe asfalt, ca într-un final să fie observată de angajații unui centru. Aceștia au sunat imediat poliția, care s-a deplasat la fața locului.

Între timp, părinții ajunseseră acasă și au observat că fiica lor nu se află în mașină. Cei doi au mers imediat la poliție, pentru a da o declarație, iar la secție au aflat că fetița lor a fost găsită în locul în care a picat din mașină.

Polițiștii au deschis o anchetă, iar în cauză s-au sesizat și cei de la Serviciile Sociale. Părinții vor trebui să dea explicații despre imprudența lor, care aproape i-a adus moarte copilului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro