Șocul trăit de un bărbat, în miez de noapte. Cum l-a trezit un hoț care îi intrase în casă

Șocul trăit de un bărbat, în miez de noapte. Cum l-a trezit un hoț care îi intrase în casă © Profimedia (foto simbol)

Un bărbat din Florida a fost trezit în cel mai ciudat mod cu putință, chiar în miezul nopții, chiar de Ajunul Crăciunului și chiar de... un hoț. Da, e destul de neplăcut să fii trezit de cineva care a intrat în casa ta prin efracție, dar asta nu e tot. Povestea a luat o turnură, am zice noi, puțin fetișistă!

Un bărbat din Florida, SUA a fost trezit în creierii nopții de un hoț care îi sugea degetele de la picioare. După ce s-a făcut nevăzut, autoritățile au trebuit să înceapă ample căutări pentru găsirea suspectului. Polițiștii caută, iar victima trebuie să se împace cu ideea că cineva i-a făcut ce i-a făcut acest... distins domn.

Bărbat trezit de hoțul care îi sugea degetele de la picioare

Potrivit The Independent, incidentul a avut loc în Ajunul Crăciunului, în orașul Bradenton. Omul s-a trezit și l-a văzut pe hoț la capul patului.

Potrivit Biroului Șerifului din Manatee, atunci când victima, un tânăr de 20 de ani, a declarat că nu are bani, hoțul i-a spus să se relaxeze, pentru că a venit „doar să sugă degete”.

Conform declarației tânărului, suspectul ar fi încercat apoi să îl apuce de zona intimă, între cei doi izbucnind o altercație. În urma conflictului, hoțul a fugit de la fața locului. Dar nu fără a se cocoța pe mașina victimei și de a lovi geamul cu piciorul, pentru a-l sparge.

Hoțul fetișist este acum căutat de polițiști.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro