Alertă în Franţa! Un şofer român de TIR este dat dispărut şi nimeni nu mai ştie nimic de el

Alertă în Franţa! Un şofer român de TIR este dat dispărut şi nimeni nu mai ştie nimic de el © Facebook

Este alertă în Franţa, după ce un şofer român de TIR este de negăsit. Bărbatul se afla în cursă, iar luni, brusc, nu a mai răspuns la telefon, iar colegii nu au mai reuşit să ia legătura în niciun fel cu el.

Şofer român de TIR, căutat cu disperare în Franţa

Şoferul român se deplasa ieri pe un drum din Franţa. Toate păreau bune şi nimic nu avea să prevestească ceea ce a urmat să se întâmple. La un moment dat, colegii l-au sunat pe acesta, însă bărbatul a fost de negăsit. Panicaţi, colegii săi au decis să posteze un anunţ pe unul dintre grupurile de profil de pe reţelele sociale.

În anunţul postat de colegi, cel care a scris mesajul specifică faptul că colegul său a dispărut şi nimeni nu mai ştie de el de câteva ore bune. În plus, se pare că nu ar fi vorba de niciun accident, asta pentru că şoferul care a lăsat mesajul a specificat că el circula la jumătate de oră în spatele lui, iar dacă s-ar fi întâmplat un astfel de incident el ar fi urmat să treacă prin zona respectivă. De asemenea, cel care a postat mesajul îi roagă pe toţi cei care circulă prin acea zonă să încerce să fie atenţi în parcări, ca nu cumva autovehiculul să fie staţionat într-un astfel de loc.

"Căutam șofer #dispărut. Din data de 28/10 (ieri) șoferul care conducea camionul din imagine nu mai raspunde la telefon.La ora 18:00 a fost ultima oară când am vorbit cu el, era pe A 7, Franța, in apropiere de Village Catalan direcția Lyon. La orele 20:30 am încercat sa vorbim și nu a mai răspuns. Cred că s-a oprit într-o parcare între Village Catalan și Nimes, pentru că eram în spatele lui la o jumătate de ora și nu a fost niciun accident. Dacă cineva vede camionul vă rog chemați Politia sau încercați să deschideți. Număr camion BV-76 și remorca frigorifica B-132. Vă mulțumesc !", este mesajul lăsat de colegul şoferului dispărut.


facebook whatsapp twitter pinterest