Solidaritatea vine de unde nu se așteaptă nimeni: un sex-shop din Spania oferă jucării erotice personalului din linia întâi

Solidaritatea vine de unde nu se așteaptă nimeni: un sex-shop din Spania oferă jucării erotice personalului din linia întâi © pixabay

În această perioadă toată lumea învață ce este solidaritatea, iar un bun exemplu este oferi de către Spania, țară afectată destul de grav de pandemia de coronavirus. Chiar și așa, felul în care ibericii își arată susținerea este neașteptat.

Un sex-shop din Spania oferă jucării erotice gratuite personalului din linia întâi în lupta contra coronavirusului, adică angajaților din restaurante și din sistemul sanitar.

Reprezentanții magazinului sunt de părere că astfel îi vor ajuta pe cei care luptă din greu împotriva virusului, mai ales pe cei care se află în izolare, departe de partenerii de viață.

„Ne-am gândit că e important să prețuim eforturile celor din linia întâi în lupta cu coronavirusul”, au declarat patronii sex-shop-ului.

Aceștia consideră că gesul lor reprezintă un ajutor pentru angajații restaurantelor și pe cei din sănătate să își îmbunătățească atât starea de spirit, cât și imunitatea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro