S-a aflat abia acum! Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Michael Schumacher

S-a aflat abia acum! Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Michael Schumacher © Arhiva

Vestea că Michael Schumacher a fost internat într-un spital din Paris a fost primită cu bucurie de toți fanii fostului pilot Formula 1. Acesta se află în plin proces de recuperare, după accidentul la ski suferit în urmă cu cinci ani.

Inițial, s-a spus că Michael Schumacher este chiar conștient, însă profesorul care îl tratează la spitalul din Paris a declarat recent că se află în stare vegetativă, însă tratamentul este promițător.

Matilde Leonardi, un medic din Italia, spune că tratamentul l-ar putea ajuta foarte mult să își revină, iar unii pacienți au reacționat foarte pozitiv, ba chiar au reușit după ceva timp să poarte conversații. Aceasta a dezmințit zvonurile potrivit cărora Michael Schumacher ar fi conștient și a spus că probabil una dintre angajatele spitalului a lansat un zvon fals, scrie presa internațională. 

Familia a cerut discreție în privința internării fostului pilot Formula 1 în spital și chiar a fost adus sub un nume fals. 

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui grav accident, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. Fstul pilot nu a mai reuşit să revină la viaţa normală și, de atunci, este tratat acasă. De-a lungul timpului, au existat foarte puține informații despre starea lui reală de sănătate. Familia a dorit ca aceste detalii să rămână confidențiale, atfel că unii fani chiar au crezut că Michael Schumacher s-a stins din viață, iar acest lucru nu s-a aflat până acum. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro