O studentă a murit, după ce a căzut de la etaj. Voia să facă o fotografie

O studentă a murit, după ce a căzut de la etaj. Voia să facă o fotografie © Foto: Facebook

Sfârşit tragic pentru o studentă, după ce s-a urcat în turnul facultăţii să facă o poză. Sydney Paige Monfries a vrut să surprindă o imagine de vis a oraşului, însă a ignorat faptul că accesul studenţilor în acea zonă este interzis.

Sydney Paige Monfries şi câţiva colegi au ajuns în turnul facultăţii pe furiş, iar în timp ce urca, s-a împiedicat de mai multe materiale de construcţii şi a căzut.

Tânăra, care mai avea doar puţin până să termine facultatea, a căzut de la o înălţime de 40 de metri şi s-a lovit la cap. Studenta care a căzut din turnul Universității Fordham a fost transportată la spital, dar din păcate nu a mai putut fi slavată.

CITESTE SI: Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc

„Cu mare tristețe, vă anunț că Sydney Monfries, o studentă în ultimul an la Colegiul Fordham, a murit azi după ce a căzut din turnul cu ceas Keating, la primele ore ale dimineții.

Suntem cu inima alături de părinții lui Sydney, rudele și prietenii ei. Pierderea lor este inimaginabilă. Nu există cuvinte pentru a descrie pierderea unei tinere promițătoare, cu doar câteva săptămâni înainte de absolvire. Universitatea Fordham îi va conferi postum lui Sydney diploma de licență, care va fi oferită părinților", a anunțat conducerea Universității Fordham, potrivit Daily Mail.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro