Studentă în vârstă de 19 ani, bătută, violată şi ucisă într-un oficiu poştal! Ce a făcut criminalul apoi

Studentă în vârstă de 19 ani, violată, bătută şi ucisă într-un oficiu poştal! Ce a făcut criminalul apoi © fotografie simbol - arhivă

Situaţie absolut şocantă într-un oficiu poştal din Africa de Sud. O studentă în vârstă de 19 ani a fost violată, apoi bătută crunt şi ucisă de un angajat, în vârstă de 42 de ani.

Uyinene Mrwetyana era studentă a Universității Cape Town. A fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, iar autorităţile au început căutările. Poliţia a găsit trupul neînsufleţit al fetei, care prezenta urme de violenţă gravă, scrie stirileprotv.ro. 

S-a aflat ulterior că tânăra a mers la oficiul poştal pentru a ridica un colet, însă angajatul a minţit-o şi i-a spus să revină mai târziu pentru că este pană de curent. În momentul în care s-a întors, fata a fost lovită în cap cu un cântar electronic. Angajatul oficiului poştal a violat-o apoi şi a decis să o ucidă. Mai mult decât atât, a încercat să scape de trupul neînsufleţit al fetei. 

Din nefericire pentru el, poliţia l-a identificat, iar în clădire şi în maşina lui au fost găsite urme de sânge. A fost arestat şi urmează să fie judecat. 

Un alt astfel de caz a şocant lumea. O fetiţă de numai şase ani din India a fost abuzată sexual de către doi fraţi. Apoi a fost ucisă cu sânge rece. Mama băieţilor a fost părtaşă la întreaga întâmplare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro