Studiu îngrijorător: Peste 10% dintre cei infectați cu COVID-19 au contactat virusul și a doua oară

Studiu îngrijorător: Peste 10% dintre cei infectați cu COVID-19 au contactat virusul și a doua oară © Arhiva

Un alt studiu a fost realizat pe tema coronavirusului. Specialiștii chinezi au descoperit faptul că peste 10% dintre cei care au contactat virusul ucigaș și s-au vindecat, pot fi din nou infectați cu COVID-19.

Noua statistică îngrijorătoare publicată de chinezi pe fondul răspândirii și contactării coronavirusului arată faptul că peste 10% din populația care a contactat o dată virusul este predispusă să se infecteze din nou.

Medicii chinezi afirmă că o persoană testată pozitiv și vindecată, poate oricând să contacteze din nou virusul ucigaș. Statisticile vin tocmai din Wuhan, orașul de unde a izbucnic întreaga pandemie care a curprins tot globul și care face din ce în ce mai multe victime.

De asemena, în același studiu, medicii aduc la cunoștință faptul că nu se știe încă dacă cei care au contactat și a doua oară virusul devin din nou contagioși.

Studiile s-au făcut pe pacienții spitalului Tongji din Wuhan. Acolo au ajuns persoane infectate pentru a doua oară, care însă nu au prezentat niciun simptom specific virusului ucigaș, dar care nici nu au infectate alte persoane.

Medicii chinezi spun că pe lângă cei 10 % dintre pacienții care se pot reinfecta există persoane, în proporție de 80 – 90%, care odată vindicate nu au mai prezentat nicio urmă de virus la o lună de la contactarea coronavirusului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro