S-a prefăcut timp de 60 de ani că e surd și prost ca să scape de gura soției. A fost prins în fapt la o seară de karaoke

S-a prefăcut că e surd și prost ca să scape de gura soției, timp de 60 de ani. A fost prins în fapt la o seară de karaoke © captura video

Un bărbat din Connecticut, în vârstă de 84 de ani, a reușit performanța de a se preface timp de mai bine de mai bine de 60 de ani că este surd și prost ca să scape de cicălelile soției.

Potrivit actelor de divorț, Barry Dawson nu a vorbit niciodată în fața soției sale, în vârstă d 80 de ani, iar în primii doi ani de căsnicie femeia s-a chinuit să învețe limbajul semnelor pentru a-și putea înțelege soțul. Chiar și așa, bărbatul nu era comunicativ și prefera să o ignore mai tot timpul.

Soția a decis să îi ceară divorțul atunci când a văzut, în mod accidental, un clip pe Youtube cu soțul ei în timp ce acesta cânta la karaoke și se distra alături de prieteni, scrie worldnewsdailyreport.

Avocatul bărbatului spune că acesta nu a vrut să o rănească pe soția lui și a preferat să trăiască astfel pentru că este o fire introvertită și pur și simplu nu îi făcea plăcere să vorbească cu ea. Cei doi au împreună șase copii și 13 nepoți. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro