Surprinzător! A câştigat un milion de la dolari la Loto, după ce casa i-a luat foc

Surprinzător! A câştigat un milion de la dolari la Loto, după ce casa i-a luat foc © Foto Profi Media / thelott.com

Un bărbat din Australia a fost fericitul câştigător la Loto a unei sume de un milion de dolari, cu toate că locuinţa acestuia a luat foc.

Bărbatul locuia într-o casă din Mount Cotton, Australia, aceasta fiind distrusă în urma incendiilor care au loc pe continet. Locuinţa întregii familii a ars din temelii, iar momentul în care a fost contactat de agenţie pentru a i se comunica suma câştigată a fost unul de pomină. Bărbatul a considerat că totul este o glumă, mai ales după ce a rămas pe drumuri. 

Surprins de vestea primită, australianul a fost în stare doar să mulţumească pentru câştigul primit: "Familia mea tocmai și-a pierdut casa în focurile care ne devastează continentul și nici nu era asigurată, deci mulțumesc foarte mult".

A câştigat 600.000 de dolari

Suma pe care a încasat-o bărbatul este de aproximativ 600.000 de dolari, de ajuns cât să-şi poată achiziţiona o nouă locuinţă pentru el şi întreaga familie. Contactat de oficialii loteriei, bărbatul era nerăbdător să împartă marea veste cu soţia şi copiii. "Abia aștept să mă întorc acasă, să-i dau soției mele un sărut mare, să-mi îmbrăţişez copiii şi să le dau vestea cea mare", a spus bărbatul.

Ce numere a pus bărbatul la Loto

Cu toate că doreşte să rămână în anonimat, bărbatul şi-a achiziţionat biletul online, iar numerele pe care le-a ales au fost 9, 42, 24, 13, 22 și 11, la care a adăugat ulterior şi 26 şi 1.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro