A fost ales cel mai frumos posterior din lume! Cum arată brazilianca focoasă încoronată Miss BumBum 2019. GALERIE FOTO

+9 click pentru
galerie

A fost ales cel mai frumos posterior din lume! Cum arată brazilianca focoasă, încoronată Miss BumBum 2019. GALERIE FOTO © Instagram

În fiecare an, este ținută competiția Miss BumBum World, un concurs menit să determine care domnișoară este deținătoare celui mai frumos posterior din lume. Luni seară, în Mexico City, a fost încoronată Miss BumBum 2019 o braziliancă focoasă, o alegere care a stârnit, însă, câteva controverse.

Suzy Cortez (29 de ani), din Campinas, a fost aleasă ca fiind deținătoarea celui mai frumos posterior din lume. Asta, după ce a mai câștigat o dată concursul și în 2015. Pentru victoria ei, Suzy s-a întors acasă cu aproape 10.000 de lire sterline, conform Daily Mail.

Miss BumBum 2019 a fost aleasă

Concursul s-a ținut în Mexico City și a strâns femei superbe de peste tot în lume, toate dorind să fie alese ca fiind „reginele posterioarelor”. Printre concurente s-au numărat tinere din Marea Britanie, Statele Unite, Australia, Spania, Franța, Germania, Portugalia, Mexic, Brazilia și nu numai.

Deși juriul a avut de unde alege, numai una a ieșit învingătoare. Suzy Cortez a defilat în niște bikini minusculi, cu cizme până la coapse decorate cu steagul brazilian. În timp ce ea a fost aleasă câștigătoare, locurile 2 și 3 au fost date unor reprezentante europene. Rayane Laura Souza, din Franța, a ieșit pe locul 2, iar Jessica Lopes, din Marea Britanie, pe locul 3.

Controverse la Miss BumBum 2019

Deși este un concurs apreciat la nivel global, nu este lipsit de controverse. Sunt mulți cei care s-au plâns că la mijlocul competiției sunt multe cazuri de fraudă și de mită. Chiar în 2018, șase finaliste, printre care și câștigătoarea Rosie Oliveira, au fost acuzate că au trișat, folosindu-se de roboți pentru a obține voturi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro