Nemulțumit de mașina de lux primită de ziua lui, un tânăr și-a aruncat cadoul în lac. VIDEO

Nemulțumit de mașina de lux primită de ziua lui, un tânăr și-a aruncat cadoul în lac. VIDEO © Captură Video

În timp ce unii ar zice că o pereche de șosete constituie un cadou nu tocmai plăcut, un tânăr din India a fost nemulțumit, atenție, de... bolidul de lux primit de ziua sa de naștere.

Tânărul, al cărui nume nu este cunoscut, nu a putut acepta faptul că a primit o mașină de lux de la o altă firmă în afara celei la care se aștepta. Așadar, s-a decis să ia totul în propriile mâini și să scape de mașină. Într-un lac.

Tânăr nemulțumit de mașină o aruncă în lac

Ceea ce se cunoaște, însă, este că tânărul vine din Haryana, India și că este fiul unui afacerist local, scrie Oddity Central. În zona sa, mașini luxoase, de la cele mai tari branduri din lume, sunt o priveliște de care te poți lovi destul de des. Așa că, na, cine îl poate condamna pe flăcău că se aștepta să primească fix ce a dorit?

पिता ने नहीं दिलाई जगुआर कार तो बेटे ने नदी में बहाई BMW कार

पिता ने नहीं दिलाई जगुआर कार तो बेटे ने नदी में बहाई BMW कार #Haryana #Yamunanagar #BMW #Car #Video #ViralVideo

Posted by Chauthi Duniya on Friday, August 9, 2019

În foarte multe cazuri, aceste mașini, obținute în mare parte din partea guvernului în schimbul unor terenuri, sunt abandonate din cauza costurilor de întreținere. De această dată, însă, proprietarul doar a fost nemulțumit de brand.

A primit brandul nepotrivit

Cum a văzut sedanul alb, în locul mașinii la care visa, tânărul a văzut negru în fața locului. A împins mașina fix în lac, pentru a-și arăta nemulțumirea. Pentru că tocmai plouase torențial, autoturismul a plutit o distanță însemnată, până să se oprească la o adunătură de iarbă înaltă.

Și, da, totul a fost filmat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro