Nu a mai suportat durerea! Un bărbat s-a aruncat în fața trenului, la câteva zile după ce și-a găsit iubita spânzurată

Nu a mai suportat durerea! Un bărbat s-a aruncat în fața trenului, la câteva zile după ce și-a găsit iubita spânzurată © Facebook

Un tânăr sfâșiat de durere și-a pus capăt zilelor, după ce și-a găsit iubita spânzurată. Bărbatul trebuia să iasă la o întâlnire cu partenera sa, însă aceasta a anulat ieșirea în oraș. Câteva ore mai târziu, a găsit-o spânzurată. Pentru că nu a mai putut să trăiască fără iubita lui, tânărul s-a aruncat în fața unui tren.

Adam Howarth (29 de ani), din Greater Manchester, își dăduse întâlnire cu iubita lui de 27 de ani, Chloe Spencer. I-a trimis bărbatului un mesaj, la ora 3 dimineața, în care l-a informat că vrea să anuleze ieșirea. Două ore mai târziu, a fost găsită moartă, conform Mirror. Șase zile mai târziu, Adam s-a aruncat în fața unui tren.

Un tânăr s-a sinucis, sfâșiat de durere

Potrivit polițiștilor, Adam a încercat să se dea la o parte în ultima secundă, însă a fost mult prea târziu. A fost lovit din plin de tren și a murit din cauza numeroaselor răni suferite.

Adam și Chloe au început să iasă împreună în iulie 2018, având o relație pe care apropiații au descris-o ca fiind una „cu suișuri și coborâșuri”. În ziua morții, Chloe, mama unui copil și asistentă medicală, aranjase să iasă în oraș cu iubitul ei.

„Adam și Chloe trebuiau să meargă la o întâlnire pe 21 iunie, dar s-a răzgândit în acea noapte. A doua zi, Adam a primit un telefon de la un prieten care i-a spus că s-a sinucis. Din cauza asta, Adam a fost sfâșiat de durere”, a explicat mama lui Adam, Ann Lloyd.

Chloe se luptase cu probleme mentale de ceva vreme. Nu a lăsat niciun bilet de adio când s-a sinucis.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro