Tânără de 36 de ani din Moldova, ucisă de soțul gelos. Cutremurător ce a făcut înainte să moară

Tânără de 36 de ani din Moldova, ucisă de soțul gelos. Cutremurător ce a făcut înainte să moară © Facebook

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 36 de ani, din Republica Moldova. Cuprins de o criză de gelozie care i-a întunecat mintea, soțul a ucis-o în bătaie.

Zinaida Solonari, o femeie din localitatea Basarabeasca, Republica Moldova, locuia de ceva vreme în Cologna del Serio, Italia, alături de soțul ei. Un italian în vârstă de 47 de ani, Maurizio Quattrichni avea împreună două fiice cu moldoveanca: de 8, respectiv 12 ani.

Crimă din gelozie, în Italia

Potrivit repubblica.it, cei 13 ani de căsnicie au ajutat-o pe Zinaida să realizeze că soțul ei nu este tocmai omul pe care îl credea. Și-a dat seama că poate fi foarte periculos atunci când se enervează, motiv pentru care, săptămâna trecută, a chemat carabinierii. Aceștia au investigat situația ei și au sfătuit-o pe femeie să se mute la o rudă.

Zis și făcut. Tânăra și-a luat cele două fiice și a mers la sora ei, care locuia în apropiere. O posibilă mare greșeală a fost faptul că nu i-a făcut plângere soțului, sperând că situația se va repara de la sine.

Ce i-a spus bărbatul, după ultima ceartă

În seara de sâmbătă spre duminică, bărbatul și-a așteptat soția în apropierea locuinței surorii ei. Venit pregătit cu un cuțit, a înjunghiat-o pe Zinaida de două ori, iar femeia a murit pe loc.

Conform informațiilor din anchetă, după ultima lor ceartă, pornită de la bănuiala că femeia ar fi avut un amant, bărbatul a amenințat-o: „Dacă mă părăsești, te omor și apoi mă sinucid”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro