Dexter în varianta feminină! O tânără, acuzată că a ucis peste 22 de infractori

Dexter în varianta feminină! O tânără, acuzată că a ucis peste 22 de infractori © captura video

O tânără în vârstă de doar 19 ani pare a fi varianta feminină a celebrului personaj Dexter, din serialul cu același nume. Ea a fost acuzată de uciderea a nu mai puțin de 22 de persoane care aveau probleme cu legea.

Miranda Barbour a fost abuzată sexual la vârsta de patru ani și a intrat într-o sectă satanistă pe vremea când avea doar 13 ani, iar de atunci scopul ei principal a fost vânarea și uciderea unor persoane care au făcut rău

În noiembrie 2013, Miranda Barbour declara în fața instanței cum și-a ademenit una dintre victime. "L-am minţit. I-am spus că am 16 ani. L-am agățat pe un site pentru anunțuri. Mi-a spus că nu este nici o problemă să facem sex. Dacă m-ar fi refuzat, nu s-ar fi ajuns aici. L-aş fi lăsat să scape", a declarat tânăra potrivit Daily Mail.

Și asta nu e tot. Miranda a mai spus că la un moment dat pierduse șirul victimelor sale: "Am omorât doar persoane care au făcut fapte rele şi care nu meritau să mai trăiască". Acum tânăra își va petrece restul zilelor într-o închisoare de maximă securitate. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro