Şocant! O tânără vrea să se opereze pentru a avea un "vagin de Barbie"! Femeia este obsedată de intervenţiile estetice

Şocant! O tânără vrea să se opereze pentru a avea un "vagin de Barbie"! Femeia este obsedată de intervenţiile estetice © Sursă Facebook

În ziua de azi, din ce în ce mai multe domnişoare apelează la intervenţiile estetice. Fetele ajung pe masa de operaţie din diverse motive: fie sunt complexate de înfăţişarea lor, fie doar consideră că le sunt necesare unele modificări. Însă cazul unei tinere în vârstă de 32 de ani întrece orice limită în legătură cu aceste proceduri. Aceasta doreşte să aibă un "vagin de Barbie".

Din păcate însă, există femei care fac abuz de aceste intervenţii. Acestea cheltuie o grămadă de bani pe serviciile medicilor fără un motiv întemeiat şi de multe ori ajung să transforme asta într-o obsesie, fără să mai ştie când să se oprească.

Dorinţa unei tinere din Birmingham, Marea Britanie, este cu adevărat şocantă! Star Delguidice a plătit 200.000 de lire pe operaţiile prin care a trecut până acum. Fata care se declară dependentă de tot felul de intervenţii nu se opreşte aici, căci vrea să aibă un vagin ca cel al păpuşilor Barbie.

Star nu este la prima sa intervenţie legată de organul ei genital. În luna decembrie, tânăra este pregătită să treacă prin ce-a de-a treia vaginoplastie. Aceasta este programată în cadrul unei clinici, singura din lume care realizează astfel de operaţii, din Instanbul. Suma pe care trebuie să o achite pentru un vagin de adolescentă nu este deloc una mică: aproximativ 5000 de lire.

„Operația aceasta îmi va face un vagin perfect, ca cel al păpușilor Barbie. Procedura constă în a face vaginul mai mic și mai strâmt, făcându-l și plăcut la atingere din exterior. Am mai avut două operații în zona vaginului în trecut, însă nu sunt complet mulțumită de rezultat. Mi-am modificat majoritatea părților corpului și mă vor opri doar când mă voi simți perfectă”, a mărturisit Star, conform Mirror, entuziasmtă de noua sa intervenţie chirurgicală.

Star Delguidice a şocat şi în trecut, cu alte intervenţii chirurgicale extrem de costisitoare. Tânăra a cheltuit 15.000 de lire pentru nişte implanturi de fese.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro