O tânără a renunțat la job-ul ei, iar acum câștigă mii de lire pe lună, din selfie-uri! Care este secretul succesului său

+4 click pentru
galerie

O tânără a renunțat la job-ul ei, iar acum câștigă mii de lire pe lună, din selfie-uri! Care este secretul succesului său © Instagram

Lottie Miles este una dintre tinerele care au reușit să facă mii de lire pe rețelele de socializare! Cum? Ei bine, Lottie face bani frumoși din...selfie-uri pe care și le face în dormitor și pe care le trimite mai departe, site-urilor pentru adulți. 

Lottie Miles, o tânără de 23 de ani din Marea Britanie este de părere că prin fotografii, poți face o avere! Astfel, focoasa blondină a descoperit un site de fotografii pentru adulți, acolo unde își vinde selfie-urile făcute în dormitor pe prețuri frumușele. Potrivit presei internaționale, Lottie Miles ajunge să câștige chiar și 4000 de lire pe lună (aproximativ 22.000 de lei) după ce urmăritorii ei de pe site-ul respectiv îi cumpără fotografiile. 

Chiar dacă nu are o siluetă de model, iar formele ei sunt demne de un model XXL, Lottie Miles a reușit să demonstreze că nu trebuie să fii model pentru a face bani frumoși. Înainte de a descoperi această modalitate de a face bani, tânăra de 23 de ani era asistentă pentru vârstnici. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro