Medicii au rămas fără grai! O tânără a rămas mutilată pe viață, după ce și-a injectat droguri în zona genitală

Medicii au rămas fără grai! O tânără a rămas mutilată pe viață, după ce și-a injectat droguri în zona genitală © pixabay.ro

O adolescentă de 17 ani a reușit să șocheze sistemul medical! Tânăra a ajuns în stare grabă la spital după ce și-a injectat droguri în vagin. Medicii au rămas fără grai atunci când au văzut în ce stadiu era infecția din zona ei genitală!

Un caz de-a dreptul șocant a fost descoperit de medicii din Mexic. Dornică de senzații tari, o adolescentă de 17 ani și-a injectat droguri în vagin, iar acest lucru a dus la producerea unei infecții care putea să-i fie fatală minorei, scrie nydailynews.com.

Cazul tinerei i-a şocat pe medicii din Puerto Vallarta, care au crezut iniţial că aceasta suferă de o boală îngrozitoare pe care a căpătat-o în urma unui act sexual neprotejat. Drogul pe care tânăra și l-a injectat se numește Krokodil și acesta este o substanță extrem de nocivă și periculoasă. Din nefericire, dependenţa a costat-o scump, mutilând-o pe viaţă.

"Adolescenta îşi injecta drogul chiar în zona genitală. Infecţia era atât de gravă încât zona începuse să putrezească", a spus, șocat, unul dintre medici, potrivit sursei citate. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro