Tânără mămică acuzată de crimă, după ce și-a lăsat fetițele să moară în mașină. Motivul șocant

Tânără mămică acuzată de crimă, după ce și-a lăsat fetițele să moară în mașină. Motivul șocant © Facebook

O femeie, în vârstă de 29 de ani, a fost capabilă de un gest absolut înfiorător. Are calitatea de suspect în cazul a două crime, după ce fetițele sale au fost găsite fără suflare în mașina sa, lăsată parcată într-un soare arzător.

Incidentul s-a petrecut în Australia, acolo unde tânăra și-a lăsat intenționat cele două fetițe în mașină, în condițiile în care afară era caniculă. Minorele, de un an, respetiv doi ani, au fost găsite moarte în automobil de poliția din statul australian Queensland.

Nu se știe exact cât timp au fost lăsate în mașină, însă în urma autopsiei s-a descoperit că micuțele fuseseră expuse la căldură extremă. Temperatura de afară era de 31 de grade Celsius în momentul în care cele două fetițe au fost găsite în mașină, scrie BBC.

Și-a ucis fiicele intenționat?

Nu se știe motivul pentru care tânăra mamă și-a abandonat fetițele în mașină și dacă a premeditat totul, însă Kerri-Ann Conley, în vârstă de 27 de ani, este principala suspectă în cazul crimei celor două fetițe.  autorităţile din Queensland au extins definiţia crimei pentru a include cazurile de indiferenţă nesăbuită faţă de viaţa umană și astfel ea urmează să ajungă în fața oamenilor legii pentru a răspunde pentru faptele sale. 

Anchetatorii au mai dezvăluit faptul că cele două fetițe au fost abuzate în trecut, iar modul nepotrivit în care mama lor se comporta cu ele era cunoscut de către Departamentul pentru Protecţia Copilului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro