Tânără moartă, la câteva zile după ce iubitul a organizat o vacanță în doi. Urma să o ceară în căsătorie

Tânără moartă, la câteva zile după ce iubitul a organizat o vacanță în doi. Urma să o ceară în căsătorie © Facebook

O tânără din Marea Britanie a murit subit, la mai puțin de o săptămână de la momentul când a planificat o vacanță romantică împreună cu iubitul ei. Bărbatul, care o descria ca fiind „piesa care îi lipsise vieții lui”, dorea să o ceară în căsătorie peste hotare.

Charlotte Orwin, de 24 de ani, a fost găsită moartă după ce iubitul ei, Drew McLean, făcuse rezervări pentru o vacanță unde urma să o ceară în căsătorie. Tânăra din Brunswick Village, Newcastle, s-a stins din cauza sindromului morții bruște, scrie Mirror.

Tânăra s-a stins, după ce iubitul le plănuise viitorul

Drew făcuse rezervări pentru o vacanță la Roma, loc unde urma să îi ceară partenerei sale să îi fie alături pentru tot restul vieții. Urma să aibă loc chiar de Sfântul Valentin, însă Charlotte n-a mai apucat să trăiască atâta.

La doar o săptămână de la momentul când au făcut planuri, tânăra a murit într-un mod cu adevărat tragic. Dispariția ei i-a șocat pe apropiați, care au descris-o ca fiind o tânără fericită și sănătoasă, care avea mereu grijă de ea.

„Charlotte a fost piesa care lipsise din viața mea. Era incredibilă și mi-a schimbat viața complet. Mă completa”, a spus iubitul ei, sfâșiat de durere. „A trăit o viață perfectă și avea mereu grijă de ea. Nu bea, nu fuma, și totuși a fost luată de lângă noi. Nu mi se pare corect”.

Charlotte a fost găsită moartă după ce nu a mai ajuns la muncă. Tânăra și-a pierdut viața într-o dimineață, după ce, seara trecută, sărbătorise ziua viitoarei sale soacre.

Charlotte a murit din cauza unei boli care afectează inima.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro