O tânără de 19 ani a născut pe ringul de dans. Ce va primi copilul de la reprezentanţii clubului, toată viaţa

O tânără de 19 ani a născut pe ringul de dans. Ce va primi copilul de la reprezentanţii clubului, toată viaţa © Foto simbol Pixabay

Caz uimitor! O tânără de 19 ani a adus pe lume un copil pe ringul de dans al unui club, după ce a dansat până dimineaţă. Totul s-a întâmplat sub privirile celorlalţi petrecăreţi.

Incident fără precedent într-un club din Toulouse, Franţa. După o noapte de distracţie, în jurul orei 05:30, o tânără de 19 ani a intrat în travaliu şi a dat naştere unui copil, chiar pe ringul de dans.

Tânăra mămică a fost asistată la naştere de angajaţii clubului. Unul dintre aceştia a stat în telefon cu echipajul de urgenţă. Astfel, angajaţii au procedat ca la carte, iar naştere a decurs fără probleme, potrivit radiomitre.ciendiarios.com

„Am acționat rapid. Unul dintre angajați a stat la telefon cu echipajul de urgență, care ne-a transmis ce aveam de făcut”, a declarat patroana clubului francez.

Cu siguranţă, angajaţii clubului din Toulouse nu vor uita niciodată acest moment: "A fost de departe unul dintre cele mai inedite momente prin care am trecut".

Au fost felicitaţi, iar mămica le-a şi mulţumit pentru profesionalismul şi omenia de care au dat dovadă: "Nimeni nu a intrat în panică și am reușit împreună", a mai spus femeia.

Acum, atât fata, cât şi copilul ei sunt în afara oricărui pericol.

Reprezentanţii clubului în care a avut loc naşterea bebeluşului au decis ca acesta să aibă intrarea liberă pe viaţă! Aşa că, peste 18 ani, cineva va fi foarte-foarte fericit! Mai ales dacă moşteneşte de la mamă cheful de viaţă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro