Drama unui model, după ce și-a înșelat iubitul. Pedeapsa tinerei a durat șapte ore

+4 click pentru
galerie

Drama unui model, după ce și-a înșelat iubitul. Pedeapsa tinerei a durat șapte ore © Facebook

Chinuri de nedescris pentru o tânără de 24 de ani, model de profesie. Pentru că și-a înșelat iubitul, acesta a supus-o unor torturi care au durat șapte ore.

Tanja Djukic, un model din Serbia, avea o relație cu Cagri Tortop, un producător cu care se iubea timp de doi ani.

Tânăra a venit în Turcia, de unde este iubitul ei, pentru a se muta împreună cu el. La un moment dat, însă, lucrurile au degenerat între ei, atunci când bărbatul a început să o acuze că îl înșeală, conform Mirror.

De la ceartă la bătaie a mai fost doar un pas. Tortop a început să o lovească și a ținut-o tot așa timp de șapte ore. Fata a și leșinat, la un moment dat, iar iubitul a târât-o până baie, unde a turnat apă rece peste ea, pentru a o trezi.

„L-am implorat să se oprească, dar nu mă asculta, m-a lovit peste tot. După ce s-a terminat totul m-a dus într-o cameră și a încuiat ușa. Mă durea totul, îmi era foame, sete”, a declarat Tanja.

A doua zi, tânăra a încercat să raporteze totul la poliție, însă nu a fost băgată în seamă.

„Eram în Turcia. Nu m-a ajutat. Nici măcar nu a fost arestat. Fostul meu iubit a dat o declarație în care a spus că eu l-am rănit pe el. Am stat cu el 2 ani și nu a părut să fie un monstru”, a mai spus modelul.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro